محمود زین الدینی با اشاره به رسالت خطیر دامپزشکی در تامین سلامت دام و تولیدات دامی، ایجاد امنیت غذایی، کنترل و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام گفت: یکی از اهداف اصلی شبکه دامپزشکی فراهم نمودن سلامت و کاهش بیماریهای ناشی از فراوردههای خام دامی مورد نیاز مردم است که نظارتهای بهداشتی کامل بر کلیه مراحل از زمان تولید تا عرضه فراوردههای خام دامی طبق قوانین و ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی بصورت شبانه روزی انجام میپذیرد.
وی با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح تشدید نظارت دامپزشکی ویژه ایام پایان سال، نوروز و ماه مبارک رمضان علاوه بر نظارت مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه دام و طیور، بازرسین شبکه دامپزشکی شهرستان نیز برحسن انجام کار مسئولین فنی و رفع نواقص موجود در کشتارگاههای دام و طیور و سایر مراکز نظارتهای ویژه دارند تصریح کرد: در راستای ارتقاء کیفیت و ایمنی مواد خام دامی، جلوگیری از عرضه این فراوردههای خام دامی به صورت غیر بهداشتی و حفظ سلامت عمومی مردم اجرای طرحهای نظارتی ادامه خواهد داشت و در صورت مشاهده موارد تخلف برخورد قانونی با مراکز تحت پوشش انجام می شود.
زین الدینی افزود: افزایش تولید فراوردههای خام دامی در این روزها نبابد تاثیری در کاهش کیفیت محصول تولیدی داشته باشد و در همین راستا نقش نظارتهای دامپزشکی از کلیه مراکز تحت پوشش در جهت تامین ایمنی غذایی مصرف کنندگان اهمیت دارد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان به شهروندان عزیز توصیه کرد: فرآوردههای خام دامی از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در فرآوردههای خام دامی مراتب را بلافاصله جهت رسیدگی به شبکه دامپزشکی، اطلاع دهند.